Våra fastigheter /

Solhagavägen / Knivsta

I södra Knivsta kommer vi inom kort uppföra ytterligare 12 klimatsmarta hyresrätter bara ett stenkast bort från Bergkullevägen där vi nu förvaltar vårt egenproducerade lägenhetshus. Mer info kommer inom kort.
Pågående
Solhagavägen
Knivsta
12 hyresrätter
Bostäder: 12 st
Storlekar: 25 - 83 kvm (1 - 4 rok)
Arkitekt: SweARK
Status: Bygglovsprojektering
Adress: Ej fastställd
Hyra: Ej fastställd
Inflytt: Q4 2022
Uthyrning: Q2 2022

Om Solhagavägen

Solhagavägen ligger naturnära i Knivstas södra delar och granngata med Bergkullevägen där vi förvaltar vårt egenproducerade lägenhetshus. Här bor du avskilt och nära på en och samma gång, vilket ger en familjär och trivsam känsla. Området karaktäriseras av villor, radhus och mindre flerbostadshus. Direkt runt knuten breder skogen ut sig och på promenadavstånd finns sjön Valloxen som på sommaren fylls med glada badgäster och på vintern, när isen lagt sig, av skridskoåkande entusiaster. Till närmaste mataffär går du på någon minut och det finns flera förskolor och skolor att välja på i närområdet. För dig som gillar att träna finns två stora sporthallar i närheten liksom gym, simhall och padelbanor.

Det utmärkta läget med närhet till stationen gör att många väljer att bo i Knivsta och pendla till sitt arbete i en större ort i närheten. Tåget tar cirka 11 minuter till Uppsala och 30 till Stockholm. Välkommen till Bergkullen i Knivsta!

Ett fastighetsbolag med fokus på utveckling och förvaltning av egenproducerade bostäder i trä. För oss är det en självklarhet. Vi bygger hållbara hem som du har råd att bo i.
Välkommen till Tantalos.

Får vi berätta mer om oss?