Våra fastigheter /

Linjalvägen / Västerås

I nybyggarområdet Västra Skälby kompletterar vi befintlig villa- och radhusstruktur med en mindre mängd hyresrätter i hög standard för att skapa det blandkvarter som vi starkt tror på. Välkommen till Linjalvägen.

Linjalvägen består av en byggnad uppförd i två våningar. Totalt tillkommer 8 lägenheter med genomtänkt planlösning och lättmöblerade rum. Samtliga bostäder har uteplats eller balkong. Husen blir småskaliga för att passa in i den kommande villa och radhusbebyggelse i det nya växande området Västra Skälby.

Bostäderna är smakfullt planerade och har en hög grundstandard med ljust målade väggar, genomgående ek-laminatgolv och fullutrustade kök med diskmaskin och induktionshäll. I badrummen är väggarna kaklade, golven av klinker och duschväggarna i glas. Utöver det utrustas samtliga badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Vill du koppla av eller umgås med nära och kära kan den gemensamma trädgården vara ett fint alternativ.

 

Ett fastighetsbolag med fokus på utveckling och förvaltning av egenproducerade bostäder i trä. För oss är det en självklarhet. Vi bygger hållbara hem som du har råd att bo i.
Välkommen till Tantalos.

Får vi berätta mer om oss?