Våra fastigheter /

Bergkullevägen / Knivsta

I de trivsamma och naturnära södra delarna av Knivsta har vi uppfört 12 moderna hyresbostäder i form av ettor och treor. Här får du ett genomtänkt och hållbart boende i en trivsam och uppväxt miljö.
Förvaltning
Bergkullevägen
Knivsta
12 hyresrätter
Bostäder: 12 st
Storlekar: 23-87 kvm (1-3 rok)
Arkitekt: SweARK
Status: Inflyttat
Adress: Bergkullevägen 6, Knivsta
Hyra: från 4561 kr /mån

Bostäderna

Fastigheten består av två sammanbyggda flerbostadshus i trä med 2 våningar och inredd vind. Totalt har vi uppfört 12 yteffektiva lägenheter som består av ettor och treor med genomtänkta planlösningar och lättmöblerade rum. Husen försörjs med bergvärme och värmeåtervinning för att ha ett så lågt klimatavtryck som möjligt.

Bostäderna är smakfullt planerade med ljust målade väggar, genomgående ek-laminatgolv och fullutrustade kök från Ballingslöv med diskmaskin och induktionshäll. I badrummen är väggarna kaklade, golven av klinker och duschväggarna i glas. Utöver det är samtliga badrum utrustade med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. De större bostäderna har stort loft med ett rymligt sovrum och allrum. Vill du koppla av eller umgås med nära och kära kan den gemensamma trädgården i mysigt sydvästligt läge vara ett fint alternativ.

Området

Bergkullevägen ligger naturnära i Knivstas södra delar. Här bor du avskilt och nära på en och samma gång, vilket ger en familjär och trivsam känsla. Direkt runt knuten breder skogen ut sig och på promenadavstånd finns sjön Valloxen som på sommaren fylls med glada badgäster och på vintern, när isen lagt sig, av skridskoåkande entusiaster. Det finns flera förskolor och skolor att välja på i närområdet och för dig som gillar att träna finns två stora sporthallar i närheten liksom gym, simhall och padelbanor.

Det utmärkta läget med närhet till stationen gör att många väljer att bo i Knivsta och pendla till sitt arbete i en större ort i närheten.Tåget tar cirka 11 minuter till Uppsala och 30 till Stockholm. Välkommen till Bergkullevägen i Knivsta!

Boendefakta
För
boende

Beställ fiber via IP-ONLY

Journummer: 08 – 35 72 55

Ett fastighetsbolag med fokus på utveckling och förvaltning av egenproducerade bostäder i trä. För oss är det en självklarhet. Vi bygger hållbara hem som du har råd att bo i.
Välkommen till Tantalos.

Får vi berätta mer om oss?