Våra fastigheter /

Stureby / Stockholm

På en uppväxt tomt i ett sällsynt attraktivt läge i Enskede/Stureby har vi uppfört 3 exklusiva bostadsrätter i sobra materialval med inflyttning våren 2023. Området består främst av villor med tillhörande närservice och ligger inom gångavstånd till tunnelbanan.
Genomförda
Stureby
Stockholm
3 bostadsrätter
Bostäder: 3 st
Storlekar: 30 - 121 kvm
Adress: Sävenäsgatan 11, Stureby
Arkitekt: Anders Rotstein, SandellSandberg
Inflyttat: Q1 2023

Bostäderna

I uppvuxna villakvarter i centrala Stureby förvärvade vi en nedbrunnen villa med en tillhörande vackert uppvuxen tomt. På platsen uppfördes 3 stycken generösa bostadsrätter. Alla med egen trädgård och i en obelånad förening vilket medförde en låg boendekostnad. Arkitekturen är framtagen av SandellSandberg. En liggande mörk fasadpanel tillsammans med svarta fönsterkarmar, plåtdetaljer och tak gav huset ett samtida uttryck.

Exteriört

 

Området

Endast 7 km från Slussen ligger det lummiga villaområdet Stureby. Tomten angränsar till en busshållplats och inom några minuters gång är man vid Svedmyras tunnelbanestation. Närområdet erbjuder restauranger, skolor och närbutiker för en enkel levnadsstandard. Vackra Svedmyraskogen ligger inom gångavstånd och vill du slå några golfbollar kan du besöka Årstafältet, där det också finns trevliga promenadstråk. Slussen når man på en kvart med bil och på 13 minuter från Svedmyras tunnelbanestation.

Ett fastighetsbolag med fokus på utveckling och förvaltning av egenproducerade bostäder i trä. För oss är det en självklarhet. Vi bygger hållbara hem som du har råd att bo i.
Välkommen till Tantalos.

Får vi berätta mer om oss?