Våra fastigheter /

Stureby / Stockholm

På en uppväxt tomt i ett sällsynt attraktivt läge i Enskede/Stureby uppför vi nu 3 exklusiva bostadsrätter i sobra materialval med inflyttning till hösten 2022. Området består främst av villor med tillhörande närservice och ligger inom gångavstånd till tunnelbanan.
Pågående
Stureby
Stockholm
3 bostadsrätter
Bostäder: 3 st
Storlekar: 30 - 121 kvm
Adress: Sävenäsgatan 11, Stureby
Pris: Ej fastställt
Arkitekt: Anders Rotstein, SandellSandberg
Inflytt: Q2 2022

Bostäderna

I uppvuxna villakvarter i centrala Stureby har vi förvärvat en nedbrunnen villa med en tillhörande vackert uppvuxen tomt. På platsen planerar vi att uppföra 3 stycken generösa bostadsrätter, alla med egen trädgård, i en obelånad förening vilket medför en låg boendekostnad. Arkitekturen är framtagen av SandellSandberg. En liggande mörk fasadpanel tillsammans med svarta fönsterkarmar, plåtdetaljer och tak ger huset ett samtida uttryck.

Välkommen till en unik nyproduktion där man får det bästa av två världar. Uppvuxet område och en helt nyproducerad bostad.

 

Området

Endast 7 km från Slussen ligger det lummiga villaområdet Stureby. Tomten angränsar till en busshållplats och inom några minuters gång är man vid Svedmyras tunnelbanestation. Närområdet erbjuder restauranger, skolor och närbutiker för en enkel levnadsstandard. Vackra Svedmyraskogen ligger inom gångavstånd och vill du slå några golfbollar kan du besöka Årstafältet, där det också finns trevliga promenadstråk. Slussen når man på en kvart med bil och på 13 minuter från Svedmyras tunnelbanestation.

Ett fastighetsbolag med fokus på utveckling och förvaltning av egenproducerade bostäder i trä. För oss är det en självklarhet. Vi bygger hållbara hem som du har råd att bo i.
Välkommen till Tantalos.

Får vi berätta mer om oss?