Våra fastigheter /

Västra skälby / Västerås

I nybyggarområdet Västra Skälby har vi kompletterad befintlig villa- och radhusstruktur med en mindre mängd hyresrätter i hög standard för att skapa det blandkvarter som vi starkt tror på. Välkommen till Kartografen.
Förvaltning
Västra skälby
Västerås
11 hyresrätter
Bostäder: 11 st
Storlekar: 28 - 70 kvm (1 - 3 rok)
Adress: Kartografvägen 3, Västerås
Hyra: från 4 800 kr /mån
Arkitekt: SweARK
Inflytt: Q3 2022
Uthyrning: Q1 2022


Bostäderna

Kartografen 19 består av två sammanbyggda flerbostadshus i trä uppförda i 2 våningar. Totalt finns här 11 lägenheter i blandade storlekar med genomtänkta planlösningar och lättmöblerade rum. Husen är småskaliga för att passa in i den befintliga villa- och radhusbebyggelse i det nya växande området Västra Skälby. Bostäderna försörjs med bergvärme med värmeåtervinning för att långsiktigt ha ett lågt klimatavtryck.

Bostäderna är smakfullt planerade och har en hög grundstandard med ljust målade väggar, genomgående ek-laminatgolv och fullutrustade kök med diskmaskin och induktionshäll. I badrummen är väggarna kaklade, golven av klinker och duschväggarna i glas. Utöver det är samtliga badrum utrustade med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Vill du koppla av eller umgås med nära och kära kan den gemensamma trädgården vara ett fint alternativ.

Området

Västra Skälby är ett omtyckt bostadsområde ca 6 kvm sydväst om Västerås Centrum. Skälby innehåller en variation hyres-, bostads- och äganderätter. I området finns det elljusspår, fotbollsplaner och trevliga grönområden. Skälby har karaktären av en småstad och är ett barnvänligt område med säkra trafikleder och separata cykelbanor. Utbyggnaden av Skälby fortsätter och nya småhus växer upp i takt med att kommunen lämnar ut nya tomter.

Utformningen av området är inspirerat av trädgårdsstaden med dess ideér om småskaliga bostadskvarter. Tanken är att variationen av bostadsbebyggelsen ska hållas samman av ett enhetligt gaturum.

I framtiden kommer Västra Skälby att växa. Arbetet med ytterligare bostadsetapper har påbörjats via planprogram.

Boendefakta
För
boende

Journummer: 010 – 33 33 255

Ett fastighetsbolag med fokus på utveckling och förvaltning av egenproducerade bostäder i trä. För oss är det en självklarhet. Vi bygger hållbara hem som du har råd att bo i.
Välkommen till Tantalos.

Får vi berätta mer om oss?