Våra fastigheter /

Steningehöjden / Sigtuna

I Steningehöjden, mellan Märsta och Sigtuna uppför vi nu tillsammans med Sveafastigheter Nordsten 18 hyreslägenheter i blandade storlekar till attraktiva hyror.
Kommande
Steningehöjden
Sigtuna
18 hyresrätter
Antal bostäder: 18
Storlekar: 23-79 kvm (1-4 rok)
Status: Bygglovsskede
Adress: Ej fastställd
Inflytt: Q3 2022
Uthyrning: Q1 2022
Arkitekt: SandellSandberg
Hyra: Ej fastställd

Bostäderna

Här bor du i en nybyggd och rymlig lägenhet med rikt ljusinsläpp i sobra materialval. Storleken på bostäderna varierar från 1–4 rum och kök, 24-80 kvadratmeter. Lägenheterna är rymliga med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Badrummen är utrustade med komfort-/golvvärme samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare. I alla lägenheter finns ett förråd/klädkammare och de flesta lägenheterna har balkong eller uteplats.

Parkering för bil finns utomhus, tillgång till barnvagnsförråd samt rikligt med cykelparkering.

Området

Steningehöjden är en ny stadsdel som vuxit fram under det senaste decenniet mellan Märsta och Sigtuna. I dessa nybyggda lägenheter bor du med god utsikt och nära till allt som kommunen har att erbjuda, inte minst bad och natur.

Här bor du med Mälaren på en armlängds avstånd och med Rävsta naturreservat inpå knuten och gångavstånd till framväxande Steninge Slottsby. Ändå har du relativt nära till butiker och service i Valsta centrum alternativt kan du ta en cykeltur till Märsta centrum. Märsta pendeltågstation och Arlanda flygplats når du snabbt med buss.

Ett fastighetsbolag med fokus på utveckling och förvaltning av egenproducerade bostäder i trä. För oss är det en självklarhet. Vi bygger hållbara hem som du har råd att bo i.
Välkommen till Tantalos.

Får vi berätta mer om oss?